БЕЗПЛАТНА ДЕКОРАЦИЯ

Безплатни Етикети за Коледни и Новогодишни Подаръци – Разпечатай и Изрежи

Безплатни Етикети за Коледни и Новогодишни Подаръци – Разпечатай и Изрежи
С началото на месец Декември всеки започва да се вълнува за предстоящите празници и да обмисля своите подаръци за близките и семейството. След като вече сме изхарчили сума пари за подаръци, време е да се порадваме на нещо безплатно. Екипът на Emotion’s Factory реши да ви изненада приятно и да раздаде Коледните подаръци по-рано за вас.
Коледни Приготовления за Подаръци - Етикети за Коледни Подаръци - Emotion's Factory

Изработихме красиви и бляскави тагове за коледни и новодогишни подаръци със златист шрифт и в стилен класически десен, който е универсален и ще си отива с всеки подарък. За да ви улесним максимално сме добавили пожелания за празничните дни, за да зарадвате още повече човека, към който е адресиран подаръка. Оставили сме за вас една съвсем малка задача, а именно да ги разпечатате на цветен принтер, като силно препоръчваме да не се доверявате на случайни дигитални цетрове, а да изберете такъв, който предлага високо качество на дигиталния печат, за да сме сигурни, че ще останете доволни от резултата.
Също така ви препоръчваме да ги принтиране на хартия 300гр., за да се запазят достатъчно дълго до Коледната нощ. Остана само да ги изрежете и да ги поставите на вашите подаръци.
Коледни Приготовления за Подаръци - Етикети за Коледни Подаръци - Emotion's Factory
Можете да изтеглите етикетите като кликнете на линка по-долу:
Безплатни Етикети за Коледни и Новогодишни Подаръци

А ако все още не сте купили Kоледна украса или се чудите какви красиви и уникални допълнения да добавите, ние можем да ви предложим серия от продукти, които ще бъдат в тон с красивите етикети за подаръци и ще допълнят вашия празничен кът.  Разгледайте нашите предложения в секция Kолекция от Коледна Украса.

 

След като имаме всичко нужно за нашето добро настроение, какво друго ни остава освен да се насладим на прекрасните моменти с любимите хора!

 www.partyboutique.bg

Отговорете

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *