ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Как да Отпразнуваме Детски Рожден Ден по Време на COVID-19?

Как да Отпразнуваме Детски Рожден Ден по Време на COVID-19?

Рожденият ден на вашето дете наближава и вие не сте сигурни какво да правите, предвид текущата ситуация с коронавируса.

Задавате си най-вероятно въпроси като дали да го отменя? Дали ще дойде някой? Как да го организирам така, че хем да бъде в тесен кръг, хем да бъде специално?
Вие трябва да решите сами, като вземете предвид своето семейство, но все пак съм ви подготвила няколко идеи, с които да ви помогна.
  1. Не се паникьосвайте и помислете за възможни алтернативи
Рожденният ден на вашето дете ще се случи така или иначе. Защо не празнувате в тесен семеен кръг у дома? Вие може да украсите и да помолите децата да ви помогнат. Спокойно можете да превърнете организирането в интересна игра за децата. Вземете торта или пък направете своя собствена, добавете няколко специални акценти и сте готови да празнувате.
Едно е ясно – вашето дете няма да навърши никога повече 3 годинки, 4 или пък 1. Така че не пропускайте възможността да празнувате, но по безопасен начин.
Как да празнуваме детски рожден ден у дома във време на COVID-19?
 
2. Потърсете начини като се свържете с фирми, които могат да доставят до дома
    Повечето доставчици на стоки са увеличили хигиената и чистотата в помещенията, в които извършват дейност.  
    Много онлайн магазини могат да ви предложат всичко, което ще ви е нужно. Те предлагат и доставка до адрес, за да не се налага да излизате навън.
    Така че свържете се с евентуални доставчици и ги попитайте как могат да ви помогнат, за да организирате един специален детски рожден ден, дори и той да бъде с малки размери.
    Ако все пак сте решили да отмените своя празник, говорете с парти агенцията, с която сте се договорили дали ще можете да използвате капарото, което сте дали за бъдещ повод, тъй като са трудни времена и за малките бизнеси и ще бъде трудно за тях да връщат парите за всички отменени събития. Сигурна съм, че те ще се зарадват да ви помогнат в организирането на всяко бъдещо събитие.
     3. Празнувайте безопасно
    Ако в крайна сметка решите да организирате малко празненство, тогава пригответе дезифектанти за всички гости и техните деца.
    Кажете на своите по-възрастни роднини и баби, че те са свободни да не идват, тъй като те са в категорията от хора с най-голям риск от заразяване.
     
    Както казах вече, всяко семейство си решава само за себе си кой е най-добрият начин, за да отпразнува своя празник! Въпреки това ви окуражавам все пак да помислите за възможни начини как да отпразнувате рожденния ден на детето си в тесен кръг, но все пак да го направите незабравимо.  
    За идеи за парти теми за детски рожден ден може да разгледате в нашия онлайн магазин - http://bit.ly/32H2nNl. Подредили сме всички парти артикули по тема, по празник и по цвят, за да улесним вашето онлайн пазаруване.
    Пожелаваме ви незабравим празник и бъдете здрави!
     
     

    Отговорете

    Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *