ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

За Какво Непременно Трябва да Помислим при Организиране на Детски Рожден Ден?

За Какво Непременно Трябва да Помислим при Организиране на Детски Рожден Ден?

Рожденните дни винаги са били един добър повод за празнуване, но тъй като детските рождени дни стават все по – сложни за организиране, планирането им често те кара да загубиш всякакво удоволствие. Всеки родител иска най-доброто за своето дете и да организира такъв детски рожден ден, че да бъде запомнен завинаги, но кой е най-добрият начин да направите това без да харчите излишни пари или без да полудеете напълно по време на този процес?

Следващите пет стъпки ще ви помогнат да планирате перфектното парти за детски рожден ден, те ще ви дадат насока и ще пожалят портфейла ви.

1. Определете приоритетите си при планирането:

Съвети за Детски Рожден ден - Планиране на Детски Рожден Ден

Започнете с този важен въпрос: Какво бихте искали да спестите най-много: време, пари или усилия?

Разбира се, спазването на всичките три е това, към което се стремим. Те и еднорозите уж съществуват, но никой не ги е виждал. Бъдете реалисти и мислете стратегически: Имате ли достатъчно време, за да осъществите проект тип „Направи си сам“, за да успеете да спестите част от разходите си? Или по-скоро ще бъдете склонни да похарчите малко повече пари и да платите за торта, парти артикули и всички видове активностти за децата? Веднъж зададете ли своите приоритети, ще бъде много по-лесно да направите план за действие и да вземете решение.
Съвет: Помислете над организирането на двоен детски рожден ден. Има ли детето ви най-добър приятел, братовчед или роднина с рожден ден в същия месец? Ще бъде още по-добре, ако със същия този приятел или братовчед са съученици или пък имат еднакъв кръг от приятели? Това несъмнено ще ви спести време, пари и усилия. Споделянето на един празник може да подейства взривоопасно за по-малките деца и е много подходящо да се използва при деца, които не обичат да бъдат в центъра на вниманието. Ако голяма част от списъка с гости е идентичен, вие ще направите услуга на себе си и на другите родители, като комбинирате два потенциални ангажимента за почивните дни в едно.

2. Направете примерен списък с гости

Съвети за Детски Рожден ден - Примерен Списък с Гости за Детски Рожден Ден

Нека не се заблуждаваме, знаете колко бързо може да нарасне броят на гостите: петима семейни приятели, трима братовчеда, четирима съседа, шестима приятели от спортните дейности и още двайсетина съученика от училище. Около вас ще кръжи голяма тълпа деца, обикалящи наоколо и унищожаващи всичко по пътя си. Звучи доста забавно, нали?

Не се паникьосвайте. Чрез изготвянето на списък с гости за детски рожден ден, преди да сте избрали тема, място или активности, можете да помислите стратегически относно това дали да ограничите гостите, или да поканите всяко дете, за което се сетите, та дори и техните майки, без да прекалите с харченето. Върнете се на въпроса, на който отговорихте в първа стъпка.
Имате дълъг списък с гости, но искате да спестите пари?
Организирайте партито в парка. Да, ще ви коства повече усилия за подреждане, декориране и пренасяне на храна, но ако можете да си позволите усилията и времето, това решение ще ви спести много пари. Ако изберете парк, който е познат на детето ви и неговите приятели, това ще намали напрежението, защото всеки ще знае какво да очаква.
Имате кратък списък с гости и достатъчно спестявания, но нямате време?
Потърсете място, където ще организират всичко вместо вас. Имайте предвид, че понякога има скрити разходи, за които не сте предполагали.

3. Определете всички нужни детайли

Идеи за Детски Рожден ден - Покани за Детски Рожден ден

Щом вашият списък вече е готов, започвайте с избора на датата и мястото за партито - колкото по-отрано, толкова по-добре. Ако празнеството е предвидено да бъде в дома ви, не е нужно да бързате с избора на дата, но пък си предвидете известно време за почистване преди и след партито.

Ако партито ще се провежда на обществено място, като парк или заведение с място за игри, добре е да се обадете предварително, за да резервирате предпочитаната дата и час. Задавайте много въпроси, за да сте сигурни, че знаете какво е включено и какво не.
Не забравяйте да изпратите своите покани за детски рожден ден. За възрастните това най-вероятно не е от такова значение, но малките гости на празника ще бъдат много щастливи да получат покана за такова събитие. Разгледайте нашите тематични покани или се свържете с нас, ако имате допълнителни въпроси. Използвайте момента, за да спестите от това, че ние предлагаме покани в дигитален формат, които може да изпратите по имейл или в социалните мрежи. Този вариант ви спестява от плащането за разпечатването им на хартиен носител или просто плащате за един файл, който може да разпечатате неограничен брой пъти. Може да разгледате  нашите предложения ТУК или попитайте за теми по ваш избор.

4. Изберете тема

Съвети за Детски Рожден ден - Тематично Детско Парти

Това вече е забавната част. Внимавайте: в зависимост от това, което сте решили по отношение на мястото на провеждане, размера на партито и кое заведение ще запазите, темата ви може да ви помогне да укрепите приоритетите си и да се придържате към план.

Съвет: Дайте избор на детето си. При по-малките деца, изборът на тема за детски рожден ден е много подобен на избора на костюм за Хелоуин: предпочитанията им се променят ежедневно. Помислете за два или три варианта, които знаете, че ще ги зарадват, които съответват на бюджета и възможностите ви, след което кажете последната си дума.

Съвети за Детски Рожден ден - Персонализирана Парти Декорация

Имайте предвид да изберете тема, която вашето дете наистина обожава, за да го развълнувате за неговия специален ден. Много от вас знаят болката от гледането на Moana или Frozen за 42-и път, така че защо да не изберете любим филм като тема? Лесна работа! Успоредно на това ще има безброй сходни декорации, които ще можете да избирате, а една добра сладкарница може да създаде торта за рожден ден на децата, за да се впише в темата, която сте избрали.

5. Организирайте се за финалните щрихи

Съвети за Детски Рожден ден - Детайли към Детското Парти

Ето, че вече почти всичко е готово. Не забравяйте за финалните щрихи, които никак не са за пренебрегване – кетъринг, напитки и подаръчни торбички за партито.

КЕТЪРИНГ
Съвети за Детски Рожден ден - Стикери и Етикети за Украса

Имайте предвид, че не говорим за тристепено меню, но пък все пак трябва да се погрижим за сладките стомахчета на малките палавници. Ако организирате парти у дома – можете да се придържате към по-простите неща – няколко вида сандвичи, направени по забавен начин за децата. Друг вариант е да нарежете всичко по отделно и всеки да си направи сандвич по негов вкус. Нарежете колбаси, различни видове сирена и кашкавал. Може да добавите традиционните мини пици, чипс, нарязани плодове и моркови. А като говорим за сладко – заложете на мини сладкиши, приказни торти или пък шоколадови пръчици! Направете специален кът за храната, който да декорирате в темата, която сте избрали за партито. Може да добавите етикети за храна, подложки за маса, които са с опция за оцветяване – така ще сте сигурни, че децата ще останат достатъчно време на масата, за да се нахранят и забавни тагове за бутилките, които да ги развеселяват.

НАПИТКИ
Съвети за Детски Рожден ден - Етикети за Безалкохолни Напитки
 
За един успешен рожден ден, препоръчваме да избягвате газирани напитки. Много родители не се наслаждават на мисълта, че децата им ще се отпуснат в света на захарта! Може да осигурите кутии със сокове, домашна лимонада или бутилки вода, които са чудесен заместител. Желателно е тематиката на партито да е навсякъде. Представяте ли си как децата на където и да се обърнат виждат любимите си герои – така ще поддържате доброто им настроение постоянно на ниво и те ще бъдат щастливи. Ние сме помислили и за това. Поръчайте етикети за безалкохолните напитки, които са в тон с тематиката. Ще се изненадате от крайния резултат.
ПОДАРЪЧНИ ТОРБИЧКИ ЗА ПАРТИТО
Съвети за Детски Рожден ден - Подаръчни Торбички
Подаръкът за вкъщи е неизменна част от магията на рождения ден и супер лесно се избира. Купете няколко подаръчни торбички като можете да ги напълните с най-различни лакомства или играчки. За да направите този жест още по-личен можете да сложите на торбичките стикери или тагове с индивидуалните имена на децата и по този начин да им благодарите, че са присъствали на този празник. Ние можем да създадем стикери и тагове специално направени за темата, в която ще празнувате, които бързо и лесно може да поставите на вашите подаръчни торбички. Попитайте ни при интерес.
След като си отговорихте на няколко стратегически въпроса и сте обмислили няколко стратегически идеи, ще ви бъде по-лесно отвсякога да организирате едно запомнящо се детско парти.
Ние вие желаем успех! Знаем, че ще се справите.

Отговорете

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *