ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Организиране на Рожден ден за Големи в Няколко Лесни Стъпки...

Организиране на Рожден ден за Големи в Няколко Лесни Стъпки...

Честването на рождения ден е специално събитие, което задължително трябва да се сподели с най-близките хора. Без значение възрастта всеки се радва да празнува и наистина е хубаво, когато хората идват, за да ви поздравят и да споделят този ден с вас. Ако пък ви предстои важен етап от живота, като навършване на 30, 40, 50 или дори на 60, тогава задължително трябва да се отпразнува с цялата тайфа. Обикновенно рожденният ден включва вечеря, игри, музика и много други, а гостите са от семейството и приятели.

Списъкът със задачи за домакина

Предварително планиране: 1 Месец преди Партито

Предварителната подготовка за партито е най-доброто решение, което ще ви гарантира сравнително безпроблемен рожден ден след това.

Организиране на Рожден ден - Избор на дата

  • Изберете дата - Идеалният ден за парти е през уикенда. Това гарантира, че вашите гости ще бъдат на разположение. Можете да изберете уикенда преди или след рожденния ден. По стара българска традиция, най-добре да е след рожденния ден, по суеверни причини :) . 

Организиране на Рожден ден - Украса за Рожден ден

  • Изберете мястото - Ако искате да организирате по-интимно парти само с приятели и семейството, тогава го направете в дома си. Ако искате нещо по-официално и изискано, то тогава отидете на ресторант или наемете зала.

Организиране на Рожден ден - Направете списък с гости

  • Направете списък с гости - Направете списък с всички гости, които искате да поканите, така ще бъдете сигурни, че не забравяте никого.

Организиране на Рожден ден - Тематично Парти за Рожден ден

  • Изберете темата на партито – Повечето хора си мислят, ама това е рожден ден за големи, на кого му е нужна украса или тематика? Което се оказва голяма грешка в повечето случаи. Всеки един човек има нужда да разнообрази и да присъства на събитие, което наистина ще му остави траен спомен. Специалната украса и тематика ясно заявяват вашето послание и добавят доза свежест на вашия празник. Ако се чудите на какво да се спрете като тематика, разгледайте нашите теми ТУК. Сигурни сме, че това ще ви помогне в избора. 

Организиране на Рожден ден - Покани за Рожден ден

  • Изпратете вашите покани за рожден ден. След като сте помислили за мястото и датата, вече може да изпратите вашите покани за рожден ден на вашите гости. Ако искате да бъдете малко по-нестандартни можете да се спрете на дигитални покани, които лесно може да изпратите на своите гости по имейл, но ако решите да останите традиционалисти можете да поръчате да ви изработят поканите в тематиката на партито и да ги изпратите на хартиен носител. Ние предлагаме и двата варианта. Можете да разгледате нашите предложения ТУК. 

Организиране на Рожден ден - Определете своя бюджет

  • Бюджет. Избягвайте да харчите твърде много пари при вече определен бюджет, преди дори да сте започнали планирането на рождения си ден.

 

Планиране на останалите подробности: 3 седмици преди партито

Останали са няколко седмици, за да планирате всичко останало и е време да решите менюто, декорациите, забавлението или игрите.

Организиране на Рожден ден - Украса на Празнична Маса


Храна - един от най-популярните и най-лесните начини за сервиране на храна е шведската маса, особено ако вечеряте в бар или у дома. Този вариант ще ви излезе сравнително по-евтино, отколкото да поръчате тристепенно меню в някой ресторант. Сервирайте нещо леко като хапване, което ще бъде готово, когато гостите ви пристигнат, за да не карате гостите си да чакат за сервирането на вечеря.

Организиране на Рожден ден - Украса за Празник


Декорации – Много по-лесно е да украсите, когато имате тема на своето парти. Това ви дава яснота и по-лесно взимате решенията за украсата. Може да разгледате нашите тематични декорации за рожден ден, които да ви дадат идея на каква тематика да се спрете. Стараем се да избираме за вас най-атрактивните теми, като дори не се налага да избирате остроумен и забавен текст за тях, ние сме помислили за всичко.

Организиране на Рожден ден - Забавления и Игри за Празник


Забавления и игри – За да направите събитието по-забавно, може да подгответе забавни игри, които да държат настроението на вашите гости на ниво. Придържайте се към дейности, свързани с темата, която сте избрали. Не забравяйте, че вие сте главната звезда на празника. Вие давате пример на хората, затова танцувайте на любимата си музика, за да може гостите ви да се отпуснат и да се забавлявате заедно.

Организиране на Рожден ден - Празнична Вечер


Погрижете се за своите гости - Вашите гости ще останат очаровани и ще оценят много, ако ги изпратите с нещо за спомен от рождения ви ден. Не забравяйте да подарите персонализирани подаръци на изпращане на гостите ви, които да са свързани с вашата тема. Например, персонализираните карти за игра е страхотен подарък, посветен на тематика свързана с казино.


Това бяха нашите съвети, ако сте ги последвали, единственото, което остава сега е да се заредите с настроение и да се настроите за страхотно изкарване на вашия празник! Заредете се с емоции!

 

Отговорете

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *