ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Планираш моминско парти? Ами сега?! Започни от тук...

Организиране на Моминско Парти - Идеи за Моминско Парти

Честито! Ти най-вероятно си кумата и си натоварена с планирането на моминското парти за булката и нейните приятелки! Всички знаем, че си натоварена с нелека задача. Вероятно си развълнувана и малко притеснена: С какво да започна първо? Трябва ли да знам как да планирам моминско парти? Откъде да намеря стриптизьор? Изчакайте, а булката дали ще иска стриптизьор? Да питам ли останалите или сама да взема решение?
Не се притеснявай и аз съм се чувствала така и направих този наръчник за теб с идеи и съвети за моминско парти, за да ти помогне да го организираш по-лесно и с по-малко напрежение!

1. Говорете с булката

Организиране на Моминско Парти - Идеи за Моминско Парти

Първото нещо, което трябва да направиш, е да говориш с булката. На какво се надява тя за нейното моминско парти? Нека да ви даде насоки или пък ограничения? (Това трябва да отговори на твоя въпрос "Със стриптизьор или без"!) Има ли тя конкретна дата, която има в предвид за моминското парти? Увери се, че се съобразяваш с всички нейни изисквания – все пак партито е за нея!

2. Избери тема за партито

Организиране на Моминско Парти - Идеи за Моминско Парти

Избирането на тема за партито (дори и това да е просто любимият цвят на булката) ще направи избора ви за плануваните дейности и декорацията много по-лесен. Нужна ти е насока и начална точка, за да се взимат по-лесно решения! Вдъхнови се от нашите готови идеи за моминско парти, които можем да персонализираме за теб или подай запитване за друг дизайн на нашия имейл адрес, чрез фейсбук съобщение или чрез формата за контакти

3. Създайте срокове за всяка стъпка

Организиране на Моминско Парти - Идеи за Моминско Парти

Много е важно да се създаде списък за планиране на моминското парти с конкретни дати. Той ще помогне да придобиете начална идея за всичко, което трябва да бъде направено преди партито. Разпечатайте списъка и добавете различните задачи в календара си.

4. Направете резервации

Организиране на Моминско Парти - Направете Резервирай

Замислете се и опишете какво планирате да правите – да отидете на вечеря, на клуб или на някое специално събитие? Направете резервации по най-бързия начин, за да сте сигурни, че ще бъдете на мястото, което желаете! Не забравяйте да информирате, че се занимавате с организиране на моминско парти – на някои места имат специални пакети или VIP предложения, които дават в такива случаи.

5. Изпратете покани

Организиране на Моминско Парти - Изпратете покани

Булката изпраща покани на своите гости за сватбата и за всичко свързано с нея. Представяте ли си каква сладка изненада ще бъде за нея, когато получи покана за собственото си Моминско парти? Поръчайте от нас специално направена за повода покана за булката, която ясно да зададе темата на партито и да й даде основна идея какво ще предстои по часове.

Чудесна идея е да направите и покани за всички участнички в цялостната тематика на партито. След като сте взели решение как ще протече цялото моминско парти, информирайте всички гости какво ги очаква. Поканата може да бъде изработена на хартиен носител, но в днешно време е достатъчно само да създадете група или събитие във фейсбук, за да информирате участничките. Имайте предвид, че поканата може да бъде в дигитален вариант и лесно да я използвате при създаване на събитие във фейсбук като заглавна страница. Ефектът ще е същия, но ще спестите част от бюджета, който сте предвидили. Ние ви предлагаме и двата варианта. 

За повече информация, свържете се с нас. 

6. Съберете пари

Организиране на Моминско Парти - Съберете Пари

Не е нужно вие да плащате цялата сума за организацията на моминското парти! Обикновено всички, които са поканени на партито, поемат разходите на булката. Затова спокойно може да направите предварителна сметка и да съобщите на всички присъстващи достатъчно време преди партито, за да няма изненади най-накрая!

7. Купете аксесоари за партито

Организиране на Моминско Парти - Аксесоари за Моминско Парти

Организирането на моминско парти е идеален повод да си напазарувате всякакви декорации и аксесоари със забавни надписи за гостите и булката. Те са неизменна част от купона и ще направят вечерта по-щура и по-забавна за всички гости и най-вече за главната героиня на вечерта.

Декорацията за моминско парти също е важна. Украсете със забавни постери, които да приповдигнат настроението. Налепете на всички чаши и бутилки уникални стикери, създадени специално за събитието. Задължително сложете висящ банер, който ясно да зададе повода, за който сте се събрали. Добавете и интересни парти игри по време на купона, за да направите вечерта незабравима и забавна за всички присъстващи.

8. Организирайте вечерта по точен час

Организиране на Моминско Парти - Организирай вечерта

За да може вечерта да мине по мед и масло, непременно трябва да има създаден предварителен план по часове. Спокойно можеш да си направиш сценарий, който да те ръководи през цялата вечер, защото ти си кума и трябва да даваш тон на всяка следваща стъпка!

Неусетно ще дойде денят на партито, затова следвайте тези първоначални стъпки и всичко ще бъде наред без излишен стрес за теб и всички участнички!

Екипът на Emotion’s Factory ви желае страхотно изживяване!

 

Отговорете

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *